Ha nyernétek a lottón mondjuk egymilliárd forintot, akkor mibe fektetnétek?
Én a felét aranyba fektetném , mivel az értékálló , és az ára , csak felfele kúszik .
A megmaradt összeg háromnegyedével tőzsdéznék .
A maradékot pedig magamra költeném .
Én valami jó magánvállalkozást nyitnék ami egyedi mint budapesten a firkász kávéház.
De a lakásvétel-kiadás is elég okos dolog de akkor ne te fizesd a kölcségeket hanem a lakók.
1milliárd forintból mondjuk 200-at elköltenék saját célra (autók, ház, luxus cikkek.
500at befektetnék aranyba
Rokonságban valamint jótékony célra szétosztanék 100-at.
100-at beraknék a bankba, hogy bármikor hozzáférhessek, ha keveset is, de ez is kamatozik.
100-ból vennék házakat, lakásokat, garázsokat és kiadnám albérletbe, lehetőleg szegényebb sorsú családoknak, minimális áron. Havi szinten, ha mondjuk veszek 4 házat(10 millió) 5 lakást(10 millió) 5 garázst(2 Millió) Az havi szinten is hozna kb 200 ezret. Ez persze nem feltétlenül lenne elég a megélhetésre, de a bankban lévő pénz évi 5%-al számolva 5Millió Ft lenne Ami szintén havi 4-500ezer. Így Jutna kb havonta 600ezer a megélhetésre, amiből szerintem tisztességesen el lehetne lenni.
Mennyire valós probléma?
Érdekes, hogy legtöbben azt terveznék, hogy aprítják fel az összeget.
1. a tőkét megőrizném
2. gyarapítanám
3. személyes igények a hozamból
4. jótékonykodás a hozamból
Hogyan? Kérem a zsét és megmutatom.
"de a bankban lévő pénz évi 5%-al számolva 5Millió Ft lenne Ami szintén havi 4-500ezer."
A kamatadót elfelejtetted levinni. Így 100 millió "csak" havi 350 ezret hozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!