Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki részegen mondd...

Ha valaki részegen mondd valamit akkor az igaz vagy csak a pia beszél belőle? :D

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm(lány) és tegnap este eléggé nem volt szomjas és mondta hogy nagyon szeret engem meghogy nálam jobb barátot nem is kívánhatna ma meg már annyit mondott hogy az alkohol O_O ????
2013. márc. 23. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Bizonyos mennyiség után elmond olyanokat amit józanon nem mondana el . De ha nagyon sokat iszik és már nem tud magáról akkor csak össze vissza beszél .

Azt igazából te tudod , hogy tudott-e magáról és megnyílt e előtted , vagy nem is tudott magáról és össze vissza beszélt .

2013. márc. 23. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem inkább akkor ered meg a nyelvem, mikor 1-2 felest megiszok. Ha lerészegedek, akkor mindenki a legjobb barátom és szerelmem.
2013. márc. 23. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
na én ezért félnék sokat inni, kifecsegnék dolgokat :D
2013. márc. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!