Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudok Plastic Canvas-t,...

Honnan tudok Plastic Canvas-t, vagyis műanyag hímzővásznat rendelni vagy venni?

Figyelt kérdés
Ha egy linket tudnátok adni, nagyon megköszönném!!!

#hímzés #keresztszemes hímzés #plastic canvas #műanyag hímzővászon
2013. márc. 23. 18:45
 1/5 anonim válasza:

Én is ilyet keresek és az alábbiakra jutottam:

- Stoklasa (külföldi és ha jól tudom akkor éri meg, ha nagyobb összegben rendelsz)

- webshop: [link]

- Éva kézimunka, Budapest, Westend (nem néztem meg, csak egy tavaly év végi kommentben említik, hogy van náluk)

- ez is webshop: [link]

2014. márc. 12. 12:30
 2/5 anonim válasza:

Előző vagyok.

Pénteken megyek egy újpesti boltba, ahol eddig mindig mindent találtam, amit kerestem. Majd szólok az eredményről.

2014. márc. 12. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!:)
2014. márc. 12. 23:31
 4/5 anonim válasza:

Lassan három hónap lesz, hogy ígértem, de csak most jutottam el a boltba. (Bár nem tudom aktuális-e még, mert a kérdés több, mint egy éves. :-))

Újpest központjánál van egy bolt ( [link] Van fehér és átlátszó hímzővászon is A4-es méretben, mindkettő 800 HUF. Most megnéztem a webshopban, ott nem találtam, de biztosan van a boltban, mert ma mutatták nekem. Ha ez megfelelő és nem tudsz személyesen elmenni, akkor keresd őket telefonon, nagyon kedvesek, segítőkészek.

2014. jún. 3. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
semmi gond és nagyon szépen köszönöm!! :)
2014. jún. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!