Mi az hogy szecska avató? (vagy mi)
Nálunk is így hívták és hasonló volt mint amit a második írt.
Csak nálunk decemberben volt az avató, addig szivatták az embereket durvább dolgokkal is.
Pl volt olyan, hogy wc-kagylóban hajmosás (egyértelmű mit jelent), wc-mászás (bezárták az illetőt egy fülkébe és csak felül mászhatott ki), öngyújtó gáz beszívás, majd kifújása egy égő öngyújtóra és hasonló gyökérségek.
Olyan is volt, hogy egy gyereknek fényes nappal teljesen meztelenül egy szál f...-ban kellett rohangálni a város főterén a japán turisták előtt. A rendőrök bevitték szeméremsértésért. A gyerek beköpte, hogy a szecskáztatás miatt csinálta. Elég nagy botrány lett belőle. Utána még jó darabig őt használták élő boxzsáknak.
Elég színvonaltalan hely volt. Volt egy szkinhed gyerek, aki de is vallotta, hogy azért volt már rengeteg igazolatlan hiányzása, mert kellett mennie cigányt verni. A tanári kar nem tudott vele mit kezdeni, nem rúghatták ki, mert döglődött az iskola a kis gyereklétszám miatt.
Egy másik gyereket azért vittek be a rendőrök, mert csőbombákat gyártott és az iskolában is állítólag éles kézigránátokkal üzletelt.
Én pár hónap után elsőben eljöttem onnan egy másik kulturáltabb iskolába, amit azóta se bántam meg, mert ha ezt nem teszem meg, most biztosan nem tartanák itt, ahol most vagyok.
Lehet hogy azok után voltak még durvább esetek is. Hála istennek én abból már kimaradtam. Utána következő évre egyébként be is zárták azt az iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!