Miért eszik egyre több ember nyammogva hangosan? Ez egy jó fej dolog? Ez egy új trend?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ez kezd valahogyan elterjedni, (pechemre, mert engem ez nagyon idegesít) Lehet, hogy én vagyok a gyík csak ezért kérdezem, hogy a nyammogás, csámcsogás evés közben, társaságban az egy szexi vagy menő dolog 2013-ban?2013. márc. 22. 12:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem trendi egyáltalán ha valaki így eszik.Az ilyen emberekről megvan a véleményem.Úgyhogy nyugodtan mondhatom ki hogy nincs ilyen új trend, és remélem nem is lesz az elkövetkező években .
2/2 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel, köszi a választ.
2013. márc. 25. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!