Honnan szerezzek cipősdobozokat?
Figyelt kérdés
Lesz biztos megint ez a cipősdobozos akció, szeretnék adományozni. Nincs sok játékunk, de ami van jó lenne sokfelé elosztani. Az üzletekből nem jutok jó dobozokhoz, mert vagy nincs teteje, vagy bármi. Ezért kellene cipősdoboz. Nem tudom, de ezekben a márkaboltokban vagy akármilyen cipőüzletben nem adnának, kinaiban?? Honnan szerezzek? Segitsetek légyszi.2009. szept. 17. 10:07
1/3 anonim válasza:
Hát, egy próbát mindenképp megér, de én azt tapasztaltam, hogy az eladók mindig visszacsomagolják a cipőket a dobozába és úgy viszi el a vevő, akkor is, ha otthon azonnal kidobja.
Ha van ismerősöd ilyen boltban, akár meg is kérhetnéd, hogy a vevőket kérdezze meg, amikor elviszik az árut, hogy szükségük van-e rá. Ha elmondja miért, biztos többen szívesen otthagyják a kedvedért.
2/3 anonim válasza:
Szólj az ismerőseidnek,ha vesznek cipőt rakják félre Neked. Szerintem ált-ban ezek mindenkinél a kukába mennek, Nálad meg akkor jó helye lenne.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget:)
2009. szept. 17. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!