Álláskeresők? Mi az, amin ki szoktatok akadni egy állásinterjún?
Pl.Volt olyan, hogy hírdettek egy eladói állást parfümériában.Felhívom a nőt, hogy nekem nincs eladói végzettségem akkor van e esélyem.Mondja, hogy vigyem be az önéletrajzom.Utánna felhív, hogy menjek be interjúra és a végén közli, hogy nem vesz fel mert nincs eladói végzettségem!!!-nah érted, akkor minek hívott be???
Másik:korábban érkeztem 5 perccel mint a megbeszélt idő volt, hozzátenném direkt, hogy lássa nem vagyok az a késős fajta.Erre leb@sz, hogy menjek ki, mert ő még cigizik és mi az már, hogy korábban jövök???-persze nem vett fel.
Volt olyan is, hogy jelentkeztem egy állásra hírdetés útján.Elhívtak interjúra erre kérdezik, hogy van e jogsim??mondom nincs, de nem is volt benne a hírdetésben, hogy kellene.Mondják, hogy de benne volt.Mondom nem volt.Otthon megnéztem a hírdetésüket és persze, hogy nem volt benne...
"Miért jelentkeztem erre a munkára??"-bazki mert nincs munkám és kéne a lóvé azért.
"Mondjak magamról 5 jó és 5 rossz tulajdonságot!-nah mégis mit mondjak, hogy nekik tetszen is a válasz és közben fényezzem is magam, de ne legyek beképzelt sem.
"Mennyi a fizetés igényem?"-Sok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!