Milyen átlaggal vehetnek fel egy olyan középiskolába ahol fel lehet venni katonai alapismeretek tantárgyat? (nem rendészeti, mert oda biztosan kevés az átlagom)
Tehát javarészt a felvételin múlik minden?
Én 1.-s vagyok egy és informatika szakra járok egy helyi középiskolában, de mivel nem tetszik és a katonaság az álmom ezért fogalmam sincs mit kéne tennem.
Azt sem tudom hogy lehetne az egész átiratkozást megoldani főleg ilyen későn.
Szerintem előröl kell kezdened, vagy osztályozó vizsgát kell tenned, de az állóképességednek kell jónak lennie.
Tudok pár alkalmassági pontozást:
-1 perc alatt 55 felülés max pont
-fél perc alatt 35 fekvő max pont
-250 cm helyből távol ugrás max pont
-tartani kell magad (ugye csövön tartod magad, egyértelmű) azt hiszem 75 mp a max pont de nem 100%
-inga futás 4x 10méter ennek a max pontszáma olyan 8,7mp körül van de ezt sem tudom tutira
-2000 méter futás itt sem tudom a pontozást
-illetve fekve nyomó padon kell 60kg-al nyomni de olyat nem csináltunk soha a lehetőségek miatt ezért nem tudom, hogy ott hogyan-merre
Szóval ezek vannak nálunk gimiben -rendészeti oszt.-ban-, hogy majd aki akar tovább menni ezen a pályán annak ezt kell teljesíteni. (persze nem kell mindent kiválóra)
(Gimiben nem volt semmi alkalmassági egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!