Mi volt a mai barátok köztben?
Figyelt kérdés
Légyszi valaki mondja el, mert lemaradtam róla.Kiszedték a riherongy kalapját a sírból?Többiek?2009. szept. 16. 22:27
1/8 anonim válasza:
Jajj nagyon komoly volt XD Az Ildi végül nem tudta kipiszkáltatni a kalapján, ő próbálta meg kiszedni, erre a szerencsétlen beleesett a sírba :D Aztán még a halotti toron is csinálta a feszkót, hogy nem hagyja magát kisemmizni az örökségéből. Kb. ezzel volt vége. Ami a kettő között történt, arra nem is emlékszem már, de ez jópofa volt :D
2/8 anonim válasza:
Még annyival egészíteném ki, hogy miután beesett a sírba, a Géza mondta a sírásóknak, hogy temethetik befele, a csaj meg nézett nagyokat. Aztán meg a kalapját siratta, hogy de jó, hogy megvan, de tönkrement és mit fog érte kapni majd...
A Valter újból ráhajtott a Claudiára.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. szept. 16. 23:10
4/8 anonim válasza:
a zsuzsa pedig áthívta magához a tildát és elmondta neki h a dani nagyon ráakaszkodott a tildára, éshogy necsináljanak semmi olyat amiből kötődés lesz. danika meg sunyiba végighallgatta az egészet a wcből
5/8 anonim válasza:
Na, apránként csak összejön :)
6/8 anonim válasza:
és még a Valternek a Claudia elmesélte egy-két titkát, hogy ő maga is börtönben ült (ártatlanul). Ezzel Valter és Claudia kicsit közelebb kerültek egymástól.
7/8 anonim válasza:
Laci meg elmondta Nikinek, hogy Kamilla egy kis boszorkány. Ezért kapott Imike, a kisliba meg röhög a markába. Különben nagyon jó rész volt most, én szét röhögtem magam rajta :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. szept. 17. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!