Mit tehetek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék a bnőmhöz költözni,kb100km-re lakik tőlünk.Abban a városban ahol ő lakik,oda járnék suliba is.Ahova most járok,nem tetszik,sajnos most jöttem rá,már későn,h ez nem nekem való.Most kezdtem a középsulit,15éves vagyok.A bnőm,és a szülei is bele mennének a dologba.Csak a szüleim nem hiszem.Még nem beszéltem nekik erről,de 80°h nem engednének el.Most mit tudok tenni?Ha a szüleim nem engedik,akkor nem mehetek sehova?csak 18éves kor után?:(
15/l
2009. szept. 16. 22:20
1/3 anonim válasza:
18 éves korod előtt nem költözhetsz el sehova.De ebben a korban még nem is lenne okos dolog.Gondolom a barátnőd sem idősebb tőled.Mi lesz,ha a diákszerelem elmúlik? Visszaköltözöl ?
2/3 anonim válasza:
maximum annyit tehetsz,h felhozod a suliváltást, meg azt is hogy az xy iskolába akarsz járni,de azt ne mond,h a barátnődnél akarsz lakni, és az nem is egészséges, h 15 évesen egy másik család nyakára mész oda... akármilyen kedvesek és aranyosak,ők nem a te családod! és gondolj bele,mit éreznének a szüleid,hogy egy vadidegen család nevel és tart el téged hétközben heyettük...én is 100 kmre jártam suliba gimis koromban és kolis voltam...ha van kolija a sulinak, akkor nyugodt szívvel átmehetsz oda és akkor a barátnőddel is egy helyen lesztek, de meg lesz oldva ez a kínos-kényelmetlen ott lakás dolog...
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)kedves első,vmit nagyon félreértettél...diákszerelem?én csaj vagyok:)
2009. szept. 17. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!