Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy egy ember...

Az lehetséges hogy egy ember sehol se csikis?

Figyelt kérdés
(mert egy ismerösöm azt állitotta)
2008. jún. 10. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahol mindenki csikis,ha máshol nem,a talpán tuti.

Hát elég nehéz elképzelni hogy egy ember sehol se csikis,azért nincs kizárva a dolog,utánanézek,keresek ilyen embert aztán szólok ha találtam.

Üdv: A.

2008. jún. 10. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám pont ilyen. Bárhol próbálod csikizni, sehol sem érzékeny. Még a talpán sem (mindig irígyeltem érte...).
2008. jún. 10. 17:27
 3/8 anonim válasza:
100%
van
2008. jún. 10. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem én se vagyok. a talpamon biztos nem.
2008. jún. 10. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy van. vagy legalábbis jó az akarat erejük, vagyis, hogy nem ránganak meg, vagy nem nem vihognak. Vagy talán az érzékelésük másabb.
2008. jún. 10. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, a csiklandozás egy figyelmeztetés, hogy valaki hozzádért. Nem mindenkinek működik.
2008. jún. 11. 17:21
 7/8 anonim válasza:
szerintem ez igy teljesen nem igaz ... nekem is vannak olyan barátnőim akiket ha vki csikizi nem érzékenyek de mindőjüknél van pár ember aki nagyon megtudja őket csikitni.
2011. ápr. 5. 10:37
 8/8 kecskee34 válasza:
Szerintem ez lehetetlen... minden emberbe vannak érző receptorok, idegek és ezek minden embernél módosulnak... szerintem nagyon kicsi annak az esélye hogy valaki nem csikis :)
2014. márc. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!