Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ezen változtatni?

Hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

1. antiszocialitás. nem bírok semmiféle közösséget, a sulit sem. sorba rugdosnak ki, most ott tartok, hogy már nem tudok hová menni, mert nem vesznek fel sehova. legfeljebb egy fogyisuliba, de oda [sem] fogok bejárni, én nem oda való vagyok kéremszépen -.- anyám nem igazán akarja hogy magántanuljak, pedig asszem ez volna az egyetlen megoldás, mert úgysem fogok suliba járni, és ennyi. nem bírom. kész. max nevelőbe kerülök... amit szintén képtelen lennék elviselni. ''''meg kéne tanulnom közösségben tartózkodni, viselkedni, tanulni, nyugton maradni, meg egyáltalán, úgy létezni mint más normális ember'''' anyámat idézve. de nekem ez NEM MEGY! évek óta igyekszem. feladom. de akkor mit tehetnék, nem járok suliba vagy mi a fene? tudom, csak próbáljak alkalmazkodni. de ha egyszer nem emgy. talán a magántanulás segítene, de anyám nem engedi.

2. időnként visszatérő depresszió. ez a másik, ami miatt lassan már hivatalosan is őrültnek nyilvánítanak. de ezen sem tudok változtatni. próbálnak 'segíteni' az emberek, de hogy nem veszik észre, hogy csak rontanak mindenen? főleg rajtam.

2008. jún. 10. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted fel a kérdésed! És benne van a válasz is! "tudnék ezen változtatni" helyett mondjuk azt, hogy tudok rajta változtatni. Mondhat bárki bármit, mehetsz akármilyen orvoshoz, beszedheted a csodabogyókat, de jól jegyezd meg egy gyógyult depis, pánikbeteg, agorafóbiás, szociofóbiás szavait!: Csak TE TE TE tudsz változtatni ezen. Hozd meg a döntést, hogy ezek a hülye pszichés betegségedi dolgok nem nekedvalók, mert többet érsz annál, hogy cipeld az ezekkel járó terheket. Vedd a kezedbe önmagad és a sorsod, nehogy már elbánjon veled egy idétlen "betegség"! Én így gyógyultam ki, pedig isten tudja, hogy hány öngyilkosság és miegymás van a hátam mögött, de most élni akarok és jól érzem magam. Az agorafóbiából maradt egy pici, de szépen tudok vele együttélni.

Jó egészséget Neked!

2008. jún. 10. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2008. jún. 11. 05:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is pont ez a problémám, hogy a suliban képtelen vagyok beilleszkedni,vagyis antiszociális vagyok,és szociális fóbiám van a suliban is megmondták,főleg amióta középiskolás vagyok.

Engem is kiraktak jó pár suliból,számszerint 3-ból.

Nekem közepesen súlyos depresszeióm van, kb 3éve, ja és még csak 17 éves vagyok.

Egyébként kedves kérdező szerintem neked az esti suli lenne a megoldás, oda csak heti 3x kell max. bemenni, vagyis alig találkozol velük.Amúgy hány éves vagy?

2008. jún. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!