Mit tenél?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 20:08
1/7 A kérdező kommentje:
most 7.-es vagyok és ugyesok új tantárgy van és most az iskolában van angol szakkör leeht járni 32 óra 5 ezer ft 32 óra tehát 160 ft /óra nagyon megéri nem a pénzel van gond hanem akkor valamei knap 7 órám lenne meghogy arra is kell tanulni de megakarok tanulni angolul és a könyvek is ingyen lenének....nem azt várom h döncs hejetem hanem te mitcsinálnál esetleg más 7.-es válaszolj:D
2009. szept. 16. 20:08
2/7 anonim válasza:
Élnék a lehetőséggel én angolul tanulok és ku*vára meg akarok tanulni németül bármi áron ,de magamntól nem megy..am. 8.-os vokés még többet kell tanulnom én elmennék rá!
3/7 anonim válasza:
elöző vok és a helyesírási hibákra is figyelj!;)
4/7 anonim válasza:
Először magyarul tanulnék meg írni. Utána fognék bele az angolba.
5/7 anonim válasza:
7.-es vagy.. már nem kis baba!!
Most őszintén te bevagy ájulva attól, hogy egyik nap lesz 7. órád??
Hát ha ezen fent akadsz és kihagynál egy ilyen lehetőséget.. Hát szamár vagy!
8.-ba is lessz olyan nap, hogy 7 órád lesz, középiskolába meg nagyrészt csak annyi órád lesz! Nekem heti 3 alkalommal van 7 órám 1 alkalommal 8 és egyszer pedig 5...
Így megszokod hogy kicsit tovább vagy suliba ha most elmész erre az angol tanfolyamra.. Na meg persze iszonyat nagy lehetőség így angolul megtanulni! Én a helyedbe elvállalnám!
6/7 anonim válasza:
Én is élnék a lehetőséggel a helyedben, egyrészt mert iszonyat olcsó, másrészt pedig előnyt jelent majd neked a középsuliban/gimnáziumban. Meglásd, hamarabb leteszed majd az érettségit meg a nyelvvizsgákat, mint a többiek és utána kevesebb dologra kell koncentrálnod.
7/7 anonim válasza:
én is élnék a lehetőséggel. Különben nekem 7. osztályba 2 nap volt 7 órám, 1 nap 8 órám, 2 nap 6 órám, mert sajnos énekkara kötelező volt járnunk. Ja és emellett szombaton is kellett suliba járni, mert nagy iskola újítás volt a nyáron, és még így se fejezték be, majd csak most 21-én kezdődik a suli nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!