Hogy hívjam fel az igazgatót hogy ne jöjjön rá gyerek vagyok?
Figyelt kérdés
Felakarom hívni egy másik suli igazgatóját, az átvételről szeretnék érdeklődni, de azt viszont nem szeretném ha hallaná a hangomon hogy még tizenéves vagyok. Anyát nem akarom hogy felhívja, mert 1. nem akarom hogy megtudja hogy oda akarok átmenni (persze tudom hogy megtudná, és el is mondanám később) 2. annyira kultúrálatlan anyám, tuti úgy beszélne az igazgatóval mintha már 1000 éve ismerné. Más idősebb ember, akiben megbízhatnék nincs.2013. márc. 20. 17:16
1/8 anonim válasza:
ha lány vagy, és nem nagyon nyávogós, akkor elég, ha felnőtt stílust veszel fel
ha fiú, akkor ne próbálkozz
2/8 anonim válasza:
Nincs azzal gond, ha hallja a hangodon, hogy nem vagy még felnőtt. Ha személyesen érdeklődsz, azt még jó pontnak is veheti.
3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok igen. Csak nagyon izgulok, és nem igazán tudom mit kell mondani. És ha kérdez valamit?
2013. márc. 20. 17:24
4/8 anonim válasza:
ahogy a második írta, nem baj, ha saját nevedben érdeklődsz
próbáld el a lehetséges párbeszédet, a kérdéseket, a válaszokat, és magad nevében is legyél komoly
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. De biztosan nem gond ha én hívom fel?
2013. márc. 20. 17:30
6/8 anonim válasza:
biztosan ... mennyire vagy gyerek?
7/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok.
2013. márc. 20. 17:44
8/8 PoseidonXD válasza:
Kul. miert akarod felhivni ugy hogy nem te vagy?! Mar csak ugy ni kivancsisagbol!!sztem rakj egy ceruzat a fogaid kozze es fogd be az orrod!!Ha nagyon hallatszik ,hat akkor ne titkolozz mond meg hogy ki vagy es iert keresed!Legy onmagad es akkor minden sima lesz. egyszeruen ha tesz valami kerdest improvizalj vagy mondd az igazat!!Ez a legegyszerubb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!