Mondanátok 3D-s modellező, tervező programot, amit sűrűn használnak a gépészek?
Hát ha a szemléleted megvan (márpedig ha használod a Solidot, akkor csak értesz a témához valamennyire), akkor igazából bármelyiket elkezdheted, alapvetően mindegyik ugyanúgy működik. Pro/E-re azt mondják nem túl felhasználóbarát, ugyanakkor full profi program (meg a Catia is), többet tud elvileg, mint az Inventor meg a SolidWorks, de szerintem már nem olyan nagy a különbség köztük.
Inventorról viszont tudom, hogy barátságos, (szerintem pl sokkal értelmesebb kezelőfelülete van, mint a Solidnak) és tudok is benne segíteni, ha gondolod, elég magas szinten értek hozzá.
meg is van az elsö pár kérdésem. :) hogyan kell lemez alkatrész készíteni? mert solidban van külön olyan hogy Sheet metal és ott abban csináltam, de Inventorban csak Solidot meg Surfacet találtam. itt nincs külön Sheet metal?
nem találtam meg azt sem hogy hogyan kell 2D rajzot késziteni. a testet sikerült megcsinálni, vagyis hogy a model elkészült, de nem találom hogy kell beöle 2D rajzot csinálni. remélem hogy jó Inventort szedtem le. ugye Autodesk Inventor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!