16 évesen, suli idő alatt elmehetek dolgozni? Vagy ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Kérdezgettem az osztály társaimat, de sajnos megfelelő választ nem kaptam... Elvileg csak utolsó évben lesz gyakorlatink, nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja, hogy mehetek-e dolgozni, mondjuk hétvégenként, de az se lenne gond, ha hét közben. Egyáltalán lehet ilyet?
Előre is köszönöm, ha válaszol valaki.
Ja és bocsánat, nem tudtam eldönteni, hogy ez melyik kategóriába tartozik igazán...
2009. szept. 16. 18:52
1/2 anonim válasza:
Elmehetsz diákmunka keretében, ha fölvesznek vhova!
Erre jók az iskolaszövetkezetek oldalai, pl.: rebusz.hu, vagy multijob.hu,vagy universitas.hu!Itt találhatod meg az aktuális diákmunkákat pl.Tescoba árufeltöltőnek, vagy egyéb nyalánkságok!
2/2 anonim válasza:
Igen elmehetsz.Lépj be valamilyen diákszövetkezetbe.Ők felhívnak ha van valamilyen munka számodra és ha jó az időpont,ha eltudod vállalni akkor elvállalod ha nem akkor lemondod.Vagy már előre egyeztettek időpontot,hogy neked mikor felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!