Minden mell alatt bővülő kabát a kismamáknak van kitalálva?
Figyelt kérdés
Ugye általában a kismamák hordanak ilyen kabátokat,viszont láttam egy nagyon jó tavaszi kabátkát és csak aztán vettem észre hogy mell alatt már nincsenek rajta gombok.2013. márc. 19. 21:25
1/2 anonim válasza:
Nem, nem csak kismamáknak van ilyen fazonú ruha. Nekem is van egy ilyen jellegű kötött kardigánom, felül három gomb, mell alatt semmi, csak úgy "lóg" és lefelé bővül, és tuti nem kismamaruha :)
Tavaszki kabátoknál ugyanez a helyzet, és ha nem a kismama-részlegről veszed, akkor ugyebár tuti, hogy nem várandós nőknek lett kitalálva.
2/2 A kérdező kommentje:
A kabátok közt találam és sejtettem hogy nem az de azért mégis bennem volt hogy mi van ha mégis:)Köszi a választ:)
2013. márc. 19. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!