Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szokott szemetelni?

Ki szokott szemetelni?

Figyelt kérdés
Én sosem. Nagyon zavar,ha valaki igen. Nem értem, nem képes 5 métert sétálni a kukáig?

2013. márc. 19. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindig van 5 méteren belül kuka:D Én se vagyok szemetelős de megesett már velem ha épp nem látok kukát.
2013. márc. 19. 21:06
 2/5 Yooska válasza:
36%

Én szoktam, most jobb ha elcipeled a kukáig a kólás üveget, vagy mit tudom én mit ?

Tudod ki fog keresni kukát... -.-"

bedobom a bokorba vagy szomszédkertbe kit érdekel mi lesz vele...

2013. máj. 14. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Szoktam, mert szeretek is szemetelni (tök jó érzés) meg nincs értelme kukát keresni. Be lehet dobni a bokorba :)

Kb. én semmit nem dobok a kukába, sose értettem ki az a hülye aki ezt csinálja... Ha eldobod semmi baja nem lesz

2013. júl. 18. 14:06
 4/5 Yooska válasza:
39%

Én szoktam, mindig, sose dobom be a kukába a szemetet, fax őrizgeti a kezében...

Haverokkal mindig szemetelünk, mert tök jó érzés, szal én szeretek szemetelni :))

Volt olyan is mikor 6an mindenki megitta a kólát és be a bokorba, kxrva jó volt XDDD

mongyuk ezt nem akartuk de igazából lesz*rtuk mert nem lesz semmi baja. de én mindig eldobom....

F*x FOG KERESnki kib*xott kukát...

Mondjuk ha kuka mellett vagyok akkor sem dobom be XDD

Mert jobb érzés eldobni és nem is kell közel menni a kukáhozXDD

bedobod egy másik kertbe kész, vagy a bokorba b*meg ki nem sz*rja le:DDDDDDD

én szoktam, és szeretek is :D

2013. júl. 18. 14:22
 5/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem válaszolóknak. Én is mindig szemetelek, tényleg tök jó érzés eldobni, főleg ha látja vki. :DDDDD a ha kuka mellett vok akk sem dobom bele én se, l******m mi lesz vele mert tök jó eldobálni. XDDD
2013. dec. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!