Mit tegyek ha apám meglátta a Google keresési előzményeimet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég hülye kérdés, de elég kínos dolgok voltak... Nem csinált vagy mondott utána semmit, de szerintetek fog velem beszélni róla?
14/l
2013. márc. 19. 20:33
2/11 A kérdező kommentje:
Ha kínosak, akkor szerinted ide lefogom írni?
2013. márc. 19. 20:36
3/11 anonim válasza:
és szerinted ismer itt valaki? de ha nem szeretnéd nem kell
4/11 anonim válasza:
Semmit se tegyél. Megtörtént és pont. Máskor ne hagyj nyomot magad után, ha nem akarsz gebaszt, ezt a mostanit meg ha nem hozza fel, akkor hagyd az ügyet.Nem hiszem hogy fog beszélni, bár nem mindegy mit néztél..mert mondjuk animal sex vagy ilyen nagyon aberrált az gázos lehet, de egy sima szexcset vagy tudomisénmi nem problémás.
5/11 A kérdező kommentje:
És honnan tudjam, hogy nem az apám vagy? xD Jó, a szexualitással és a melegekkel kapcsolatban volt pár kínos dolog, ezt szerintetek megfogja velem beszélni?
2013. márc. 19. 20:43
6/11 A kérdező kommentje:
20:41-es, köszi :)
2013. márc. 19. 20:44
7/11 anonim válasza:
ki tudsz találni bármit, hogy miért nézted
8/11 A kérdező kommentje:
Hát szerintem erre én nem tudok kitalálni semmit :/
2013. márc. 19. 20:46
9/11 anonim válasza:
De most mi van abban, hogy szexes dolgokat néztél? Semmi. 14 vagy, kezdenek a hormonok tombolni. Édesapád is volt fiatal, ő is volt kamasz, neki is voltak hormonjai, csak neki még nem volt nete. Lépj túl.
10/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2013. márc. 19. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!