Mit csináljak, hogy tovább vissza tudjam tartani a nagydolgom?
Figyelt kérdés
Sajnos elég sokszor járok úgy, hogy nem wc közelben jön rám az inger, a problémám viszont az, hogy negyed óránál tovább semmiképp sem tudom visszatartani és az már nagyon maximum, azt is úgy, ha pl. ülök, mert ha felállok, azonnal elindul... A 10. percnél viszont már nagyon feszít, alig tudok úgy helyezkedni, hogy ne csússzon ki. Emiatt elég sokszor kell a szabadban elintéznem a dolgot, ami nagyon zavar. Nincs vmi jó módszeretek, hogyan lehet hatásosan visszatartani a székletet?2013. márc. 19. 20:21
1/6 anonim válasza:
én simán "visszaküldöm", csak be kell feszíteni a fenekedet, és visszamegy az anyag, így sajnos napokig nem megyek néha wc-re
3/6 A kérdező kommentje:
igen, de hiába szorítom, akkor is elindul. volt már, hogy éreztem,hogy kell, de nem volt wc a közelben, kb 20 percig tudtam visszatartani, mindenhogyan próbálkozva. Leültem, összeszorítottam a farpofáimat, de a 20. perc közelében éreztem, hogy nyílik a bejárat, és hiába szorítanám vissza, jön az "anyag." És hozzáteszem nekem az a 20 perc is kínszenvedés.
2013. márc. 19. 20:43
5/6 anonim válasza:
Engedd ki csak a bélgázokat, hogy csökkenhessen a belső nyomás. Lazisd meg az öved, ha teheted gombold ki a gatyád pár gombját is. Ezzel nyerhetsz magadnak akár 10 percet. Ezen óvintézkedések engem sokszor huztak már ki a szarból.
6/6 anonim válasza:
Jó trükk, ha előre gondolkodsz. Tehát, ha indulsz valahova mindig ülj le elötte kakkantani, még akkor is, ha úgy érzed egyáltalán nem kell, próbáld meg kipréselni magadbol akennyit csak tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!