Honnan lehet tudni hogy valaki belepisil a medencébe?
Figyelt kérdés
Nemsokára egy medencés csajbulit fogunk rendezni, emiatt kérdezem ezt, ugyanis nem szeretném ha valameik eszement nagyon elengedné magát. És beleö... a medencénkbe. Én ezt nem tudom mert undorodom már a gondolatától, bár tudom gyakran előfordul a strandokon. Tehát nálatok ez hogy megy? és hogy szurhatnám ki?2013. márc. 19. 00:27
1/17 anonim válasza:
Adalékot adnak a vizhez, ami teljesen veszélytelen, de
megfesti a vizet a vizelet. Elkékül/sárgul elég durván.
Lehet venni medencékkel foglalkozó cégeknél, nem is drága.
2/17 anonim válasza:
Elszíneződik/felmelegszik körülötte a víz. Azért ne nagyon igyál belőle.
3/17 anonim válasza:
ált van indikátor a vízben, ezt jelzi N
4/17 anonim válasza:
Nem mindegy,szelld a habokat :D
5/17 anonim válasza:
Ne engedj vizet a medencébe és akkor nem tud belepisányi.
6/17 anonim válasza:
Mindenki beleszokott. Nem színeződik el a víz. Gondolj mindig erre mikor jókat szippantasz a finom vízből
7/17 anonim válasza:
Amúgy mindenki azt mondja, hogy ez csak kitaláció, közben pedig már létezik :) Az 1 dolog, hogy nem használják :)
8/17 anonim válasza:
Éppen ezért kerülöm a strandokat messziről már egy jóideje!
Fuj!
9/17 anonim válasza:
kb 20 éve voltam utoljára strandon, de lehet több. Nem kell az :)
10/17 ájszíjú válasza:
Egyszer bekesen uszkaltam az uszodaban es egyszer csak egy szar darabot veltem felfedezni a viz alajan... ennek fenyeben orulj ha csak bele pisalank
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!