Meddig bírjátok maximum visszatartani a kakit (ha nem hasmenés), ha épp nincs wc a közelben? Volt már, hogy wc hiány miatt extrém helyen/módon kellett elintéznetek? Ha igen, hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 16:40
11/14 anonim válasza:
Ha nem megyek el rögtön, ahogy érzem, kb 20 perc múlva teljesen el is múlik az inger és órákig nem jön vissza. Így egy napig simán tudom tartogatni.
12/14 anonim válasza:
A határt még soha nem feszegettem. Pár napig imán vissza tudom tartani, nem is különösebben kellemetlen, csak időnként. Ezt úgy értem, hoyg néha jön az inger, de ha nem foglalkozok vele, akkor nekem is jó darabig elmúlik és semmi bajom.
14/14 anonim válasza:
Osztálykiránduláson 3 nap. De én alapból elég szorulásos vagyok, úgyhogy nem igényelt különösebb erőfeszítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!