Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sokat szoktál aludni?

Sokat szoktál aludni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Két kislányom van, úgyhogy sajnos nem jut túl sok időm alvásra. Általában éjfél körül kerülök ágyba, reggel pedig 6:20kor ébresztő. Amíg nem voltak gyerekeim, napi 13-14 órákat is aludtam.
2009. szept. 16. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Most, hogy osztáyltismétlek, sokat kell tanulnom, pedig nem erős a sulim... :/ Alig alszom. :/ De ha alszok is, fáradt vagyok reggel, kb. húz vissza az ágy... =(

16/L

2009. szept. 16. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:

nyáron kb. olyan napi 12-4 órát aludtam.. És akkor mondhattam h kipihent voltam..

Most hogy suli van 8 órákat alszok és olyan vagyok mint egy hulla ismételten halál sápadt szemem alatt fekete karikák, egyfolytában szédülök-hányingerem van, fáj a fejem..

Amikor tehetem alszok olyan 12 órát.. Imádok aludni és kb csak az tart életbe.. amikor szomorú vagyok is inkább lefekszek aludni.. Én nem vok az az emo fíling én nem gyilkolászom meg vágdosom magam, hanem kómába teszem magam.:D

2009. szept. 16. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!