Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Visszatérő álomnak van valami...

Visszatérő álomnak van valami lehetősége?!

Figyelt kérdés

sosem fogom elfelejteni ,olyan 5éves lehettem,amikor azt álmodtam,hogy egy elhagyatott lépcsőn mentem lefele pár emberrel (egyik sem volt ismerős,én is máshogy néztem ki,de tudtam,hogy én vagyok az) ,nagyon félelmetes volt,álmomban is féltem, nem is volt ennél több,felkeltem.

Aztán pár évvel később folytatódott az álmom,ugyan az volt a helyszín,a ,,szereplők" is,mentünk le a lépcsőn,majd amikor leértünk ,akkor ott volt pár másik ember,majd valami dulakodás lett az egészből, én pedig arra keltem fel,hogy leszúrnak.

2013. márc. 17. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ezeknek általában van jelentősége. Szerintem legalábbis, ha mondjuk nem önmagad bőrében vagy akkor az jelentheti azt is, hogy ez egy fajta emlékezés az előző életedből :) persze ha hiszel benne :) Hasonló velem is volt, csak én háborúban voltam és agyonlőttek... :D
2013. márc. 17. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:

hiszek benne ! :D

ejha,az sem lehetett kellemes érzés,de legalább valaki más is van így.

köszi a választ,ment a zöld kezecske!:)

2013. márc. 17. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkorom óta visszatérő álmom h repülök. Futok, futok, és csapkodom a kezeimmel, és nagy nehezen bár, de felrepülök. Fent már könnyű repülni! És érdekes, mindig amikor ezt álmodom, nem ugrik be h ez csak egy álom, de asszem egyszer beugrott, úgy h "eddig mindig csak álom volt, de most tényleg tudok repülni!" Amugy tök jó álom, szeretem, de vajon mit jelenthet, és miért tér vissza?? Bocs az off-ért!
2013. márc. 17. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit:D
2013. márc. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!