Tudtad, hogy ma meghalt Patrick Swayze, a Dirty Dancing sztárja?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 23:37
1/3 anonim válasza:
Szomorúan hallottam, hogy ilyen fiatalon meghalt. Nagyon sokszor láttam pl. a Ghostban. Nyugodjon békében.
2/3 anonim válasza:
ahaaa, az előbb olvastam az újságban. nem mintha rajongtam volna érte, vagy ilyesmi, egyszer te is meghalsz, meg én is, és swayze ott fog várni ránk a túloldalon! Most legalább a valóságban is játszhatja a ghost!
3/3 anonim válasza:
Halottam, és szegénykém.. Úgy meghatott! Szegénykém! Annyira szerettem a Dirty Dancingben.. Na meg persze 1 kis szerepet kapott a 2. részben is.. Abba is annyira jól táncolt meg minden.. Anyum imádta és persze amikor megtudta, hogy meghat elsírta magát.. Én csak bekönnyeztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!