Fiúk ti használtok lábujjas papucsot? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 21:19
1/11 anonim válasza:
a vietnámi papucsra gondolsz?
olyat igen.
17/F
2/11 A kérdező kommentje:
Igen arra! És nem bántja a nagylábujjadat?
2009. szept. 15. 21:35
3/11 anonim válasza:
Nem, utálom, nem tudom hordani, de nem is tetszik.
4/11 anonim válasza:
semmi bajom vele! van egy pár db. belőle és szeretem! 19/F
5/11 Fingkirály válasza:
biztos én vagyok már "vén és maradi", de - szerintem - a vietnámi papucs, főleg férfin, de még tán nőn is - max strandra való. Utcán ilyenben rohangálni igénytelen paraszt mentalitásra vall, száz méter után annyi retket meg bacit szedsz össze, mint egy szeméttelepen.
31/f
6/11 anonim válasza:
Igen, szoktam, én nagyon kényelmesnek érzem. Télen itthon is ilyet hordok. Még sohasem törte fel a nagylábujjam. Hogy koszos lesz tőle a lábam az utcán? Hát megmosom otthon!
25/F
7/11 anonim válasza:
Nem, mert nőiesnek tartom. (F/26)
8/11 A kérdező kommentje:
Én is egyébként!
2010. febr. 25. 05:35
9/11 anonim válasza:
sztem nem nőies:D és hordok 17/F
10/11 anonim válasza:
miért lenne nőies? a rómaiak szandáljai is lábujjasok voltak, meg az egyiptomiak is hordtak olyat, szal semmi köze a nőiséghez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!