Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány pontod van az alábbi...

Hány pontod van az alábbi alkohol-teszten?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 15. 20:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

13 bakkerO.o

Pedig csak haverokkal piálok hétvégente. Nah mindegy... Súlyos alkoholista vagyok, ezt is elmondhatom magamrólXD

2009. szept. 21. 18:39
 22/28 anonim ***** válasza:

6. És nem hiszem, hogy problémáim lennének az alkohollal :D

22/F

2009. szept. 21. 18:59
 23/28 anonim ***** válasza:
7, de azt hittem több lesz, nagyon végleteket kérdezett a kórházasokkal 18L
2009. szept. 21. 19:18
 24/28 anonim ***** válasza:

2. De ez is csak azért, mert volt egy ilyen kérdés benne:

"Ébredt már fel úgy reggel valaha egy előző esti italozás után, hogy az előző éjszaka egyes részeire nem emlékszik?"

Mikor életemben először és utoljára ittam annyit, h "megártson" (értsd: berúgtam), akkor bizony nem emlékeztem az előző este bizonyos részleteire.

Egyébként a kérdések többségére olyan választ adtam, mint aki még soha nem is látott alkoholt. 8-tól lefelé csak "nem"-ek vannak.

2009. szept. 21. 19:36
 25/28 anonim ***** válasza:
6 XD
2009. szept. 21. 19:41
 26/28 anonim ***** válasza:

7

Pedig nem vagyok alkoholista, csak baráti társaságban szeretek inni, ha a többiek is isznak. Gondolom az tette az i-re a pontot, hogy ittam már alkoholt délelőtt. Aki volt már zenei fesztiválon (olyan, aki azért nem antialkoholista), az mind ivott már délelőtt alkoholt :P

2009. szept. 21. 20:30
 27/28 anonim ***** válasza:
Amúgy hiányolom azt a kérdést, hogy ivott-e már egyedül alkoholt. Bár én arra is igent feleltem volna, mert hetente, két hetente van, hogy megiszom tv előtt egy sört (nő létemre). Bár nem tudom, hogy az egyedülnek számít-e, ha msn-ezés közben iszunk barátnőmmel és vebkamon koccintunk :D
2009. szept. 21. 20:32
 28/28 anonim ***** válasza:

4 Többre számítottam......XD

De ezek szerint rá kell tennem 1 lapáttal!

2010. ápr. 26. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!