13 bakkerO.o
Pedig csak haverokkal piálok hétvégente. Nah mindegy... Súlyos alkoholista vagyok, ezt is elmondhatom magamrólXD
6. És nem hiszem, hogy problémáim lennének az alkohollal :D
22/F
2. De ez is csak azért, mert volt egy ilyen kérdés benne:
"Ébredt már fel úgy reggel valaha egy előző esti italozás után, hogy az előző éjszaka egyes részeire nem emlékszik?"
Mikor életemben először és utoljára ittam annyit, h "megártson" (értsd: berúgtam), akkor bizony nem emlékeztem az előző este bizonyos részleteire.
Egyébként a kérdések többségére olyan választ adtam, mint aki még soha nem is látott alkoholt. 8-tól lefelé csak "nem"-ek vannak.
7
Pedig nem vagyok alkoholista, csak baráti társaságban szeretek inni, ha a többiek is isznak. Gondolom az tette az i-re a pontot, hogy ittam már alkoholt délelőtt. Aki volt már zenei fesztiválon (olyan, aki azért nem antialkoholista), az mind ivott már délelőtt alkoholt :P
4 Többre számítottam......XD
De ezek szerint rá kell tennem 1 lapáttal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!