Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha 15 leszek és...

Nagyon gáz, ha 15 leszek és elkezdtem őszülni? Mitől van?

Figyelt kérdés
Egy hónapja néztem a tükörben, hogy világosabb a fülemnél a hajam, de nem törődtem vele. Most újra megnéztem és már egy nagyobb tincs tiszta fehér... Vagy ez ilyen korban természetes és majd visszakapja eredeti színét? (olvastam valami ilyesmit) Lány vagyok, szőke, tehát nem feltűnő csak érdekel...

2013. márc. 16. 21:55
 1/3 Nonfiguratív ***** válasza:

Öröklődés is lehet..a családba pl. anyukád hamar elkezdett őszülni? akár örökölhetted tőle vagy stressz is kiválthatja vagy vitamin hiány is lehet (az utóbbit olvastam valahol)

Akár visszakaphatja, de lehet, hogy nem.

2013. márc. 16. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam hogy akkor őszül az ember,ha sokat idegeskedik....
2013. márc. 16. 22:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából a stressz miattit kizárnám mert van egy olyan tulajdonságom hogy képtelen vagyok stresszelni... Öröklődést meg nem tudom.. Annyit tudok, apukám 35 felett kezdett őszülni anya meg festi a haját tehát... Azért köszönöm a válaszokat :D Vitamin meg... semmi más bajom sincs, tehát nem hiszem, hogy az. Azért köszönöm a válaszokat :D
2013. márc. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!