A kollégisták hogyan oldják meg, hogy a hazautazások során is náluk legyen minden szükséges dolog?
Ez minden utazóval valahogy így van. Egyik az időjárás minden csínjával bínjával, másik hogy mennyi időre utazunk, aztán e kettőre mi az igényünk, végül mennyit bírunk vinni és cipekedni, illetve mekkora táskánk van egyáltalán.
Nézd meg hány napra mész és akarsz e ott mosni? Ha igen és tudsz is akkor vihetsz kevesebb ruhát. Ha nem akarsz mosni stb akkor napi egy alsónemű és ingféle stb. Nadrág lehet pár napra is, kabát meg bőven. Aztán így tovább.
Ha mindenképpen sok amit vinned kell még egy esély hogy kérdezd meg mások ugyanilyen helyzetben mennyit pakolnak? Lehet csak te sokallod.
Szerintem okosan kell ezt csinálni csak.
Én most leszek kolis, és hát én ezen már gondolkoztam. Legcélszerűbb az, hogy az alsóneműt a zoknikkal együtt ott mosni, a többit hozni haza hétvégén mosni.
Én akárhogy nézem, egy "böröndben" mindenképp elfér az, amit haza kéne vinni hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!