Tudtok adni jó tippmix tippet?
Én online szoktam játszani kis téten.Kinézek kb 40-50 meccset.Általában azokat játszom meg ahol kb így néz ki a dolog.
Pl: H 1.70 D 3.50 V 5.5 Általában ahol ilyen ODS-okat adnak meg ott többnyire vagy döntetlen lesz vagy pedig a hazai nyer.Ezt úgy szoktam megjátszani hogy teszek A hazaira 2 eurot a döntetlenre pedig egy eurot.Ha nyer a hazai akkor nyertem 0.40 eurot,ha a döntetlen akkor pedig nyertm 0.50.Ha ezt 40 vagy 50 meccsre levetítve számold akkor az kb 30 euro nyereség.Ebbe számold bele hogy talán olyan 5-6 elbukik.Tehát akkor 6*3 az 18,magyarul van 30-40 nyereséged abból lejön 18-20 bukó.De még mindig marad tisztán naponta kb 15-20 euro nyeremény.Persze ezt lehet tét emeléssel is pl,de ahhoz több pénz kell.Ehhez kb olyan 500 euro jó ha van a számládon,és ha kicsivel megelékszel 10-15-20 euroval naponta akkor ez viszonyleg működik.De ugye tuti tipp nincs és 100% biztos,azt szokták mondani az a legjobb ha te kitalálsz egy stratégiát és tudo mit miért csinálsz,mert többnyire akkor működik.ehát erre rá kell érezni és ami nekem működik neked nem biztos hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!