Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon unatkozok?

Figyelt kérdés
13éves lány vagyok....ötletek kénének,sürgősen...(ne olyat,h olvass,meg h menj ki,mert kint -6fok van és havazik...)
2013. márc. 15. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megint csak azt mondom csinálj nekem szilvásbuktát
2013. márc. 16. 10:27
 12/16 A kérdező kommentje:

A szilvásbukta helyett mást sütöttem. :) aki pedig a masztit javasolta,kussoljon,és ne avatkozzon az intim dolgokba....

Komplett idióta.

2013. márc. 17. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Baszod! Te kérdeztél. Akkor meg mi a

f a s z o m é r t

relamálsz. Én javasoltam egy remek unaloműző játékot. Idiópta p i c s a!

2013. márc. 17. 18:33
 14/16 A kérdező kommentje:
na látod,ha javaslod,miért nem azt csinálod? :D
2013. márc. 17. 19:07
 15/16 Joe Makepeace ***** válasza:
Én sűrűn nézegetem a Gyakori kérdések oldalt, amikor unatkozol, és csak úgy kedved van dumálni, akkor itt vagyok, írj nekem privit, és eldumálunk, ha épp én is "fennt" vagyok, jó?! Nagyon szívesen, mert sok mindenről lehet dumálni, vagy épp csak "hülyülni", de persze komoly dolgokról is!
2013. márc. 17. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ritkán szoktam csimálni unalomüzésként, mert feleségem segítőkész , és akkor szex van. De én mindig masztiztam uncsiűzésre kisiskolás koromtól kezdve. Rengeteg arcot nézve, (netről, fotoról, ráemlékezve valakire) a tanulás is frissebben ment.
2013. márc. 18. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!