Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem menti le a képet az...

Miért nem menti le a képet az iphone-om?

Figyelt kérdés
Szeretnék lementeni facebookról képet de nem csinál semmit ha rámegyek hogy "save picture".Ez miért van. Barátnőmnek normálisan működik.

2013. márc. 14. 21:01
 1/10 anonim válasza:
Próbáld meg gépen
2013. márc. 15. 16:10
 2/10 reptoid ***** válasza:

Frissíts a legújabb facebookra, ha nem a legfrissebb van fenn. 1-2 verzióval előttiben volt ilyen gond, azóta javították.

Illetve nézd meg a beállítások, adatvédelemnél, hogy a fotókhoz hozzáfér-e a facebook.

2013. márc. 16. 09:52
 3/10 A kérdező kommentje:
csak a kontaktokhoz és a naptárhoz fét hozzá, de nem tudom miért.Azt hogy lehet beállítani hogy a képekhez is??
2013. márc. 16. 10:28
 4/10 reptoid ***** válasza:

Beállítások, Adatvédelem, Fotók. Itt pedig a csúszkát ráhúzod a facebookra is.

Ha nincs ott a facebook (valamiért nem kérvényezett hozzáférést), akkor letörlöd, újratelepíted, max 1 perc.

2013. márc. 16. 10:35
 5/10 A kérdező kommentje:
ohh köszi egy zseni vagy :DD Akkor ha jól vettem ki neked iphone-od van ugye? Ha van időd leírnál minden félét róla ami eszedbe jut? Most ettem egy hete és még nem megy minden.Pl az itunes használatára is kíváncsi lennék.Vagyis tudom használni csak még több mindent. Mondjuk hogy te hoonnan szedsz le jó minőségű zenéket és esetleg hogy lehet átnevezni őket?
2013. márc. 16. 10:45
 6/10 A kérdező kommentje:
pl pdf-et vagy videót hogy tudok telóra rakni?
2013. márc. 16. 11:01
 7/10 reptoid ***** válasza:

Nekem a jó minőségű zenéim mind CD-ről vannak, amiket vettem boltban. A CD-t csak berakod a gépbe, az iTunesba pedig betallózod. Aztán ha nincsened otthon CD-is, akkor az iTunes programon belül a gépen van egy iTunes Store nevű gomb, azon keresztül is vehetsz zeneszámokat egyesével, de komplett albumokat is.

Egy-egy pár kisebb előadó saját honlapjáról lehet letölteni számokat legálisan is, ezek is általában jó minőségben szoktak fent lenni.

Aztán persze ott vannak az illegális letöltések. Ezeknek a minősége változó, de azért nem olyan rosszak. Torrentről konkrétan mindent le lehet tölteni. Sokan használnak még olyan prgramokat, ami videómegosztókról, pl youtube-ról tudnak letölteni zenét.

Ezen kívül a telefonon is az App Store-ban találhatsz ugyanilyen youtube-os letöltő programokat, de szerintem ha már mindenképp ezt az utat válaszd, akkor inkább a gépen csináld, mert akkor utána azt a zenét bárhova (másik gép, CD, mp3, telefon) másolgathatod.

Számokat átnevezni elég sokféle képpen lehet. iTunes-ban pl így működik: miután betallóztad a zenédet az iTunes könyvtárába (tehát látod az iTunesban), akkor utána jobb klikk a számra, majd "infó mutatása". Utána kiválasztod az ablakban az Infó fült, és szépen át tudsz írni mindent arra, amire szeretnél. Illusztráció fülön albumborítót is tudsz rárakni.

Videó felrakása talán picit komplikáltabbnak fog tűnni. Először is szögezzük le, hogy az iTunes is egy zenelejátszó program, ami nem támogat minden formátumot. Ahogy a Windows Media Player sem tudja lejátszani a .mov kiterjesztésű fájlokat (ami az Apple-é), így az iTunes sem tudja lejátszani a windowsos környezetben gyakori .avi kiterjesztésű fájlokat (ami a Windows-é). Az iTunes (a szgépes) és így a telefonon lévő Videók alkamazás is az .mp4, .mov kiterjesztésű fájlokat támogatja (meg még egy párat). Ha neked nem ilyen videóid, filmjeid vannak, nem tudod őket betallózni az iTunesba, és a telefon Videók alkamazásába sem. Így ha van egy .avi filmed, akkor azt nem fogod tudni berakni, csak ha előtte átkonvertálod .avi-ra. Ez azért elég macerás lenne folyton, ha muszáj lenne ezt eljátszani, akkor lehet nem is lenne az iPhone a legnépszerűbb telefon a világon.

Tehát ha nincs kedved konvertálgatni (nekem sosincs, időm pedig végképp), akkor az App Store-ból természetesen tudsz letölteni kismillió videólejátszó programot, ami képes lejátszani az .avi-tól kezdve az .mkv-ig kb bármit.

Miután feltelepítettél egy ilyen programot, azután az iTunest megnyitva a gépen (közben rádugva a telefon), kattints jobb felül az iPhone gombra, majd az alkalmazások fülre menj. Itt legörgetve lesz egy olyan, hogy Fájlmegosztás, alatta pedig egy listában, hogy mely alkalmazások képesek fájlmegosztásra. Itt fog szerepelni a frissen letöltött videólejátszó alkalmazásod is, így azt kiválasztva a jobboldali kis menüben a Hozzáadás gombra kattintva pikkpakk hozzáadhatsz bármit.

Utána pedig a telefonon az adott alkalmazást megnyitva meg tudod nyitni.

PDF: ezt is először betallózod az iTunesba (ez amúgy a gyakorlatban annyi, hogy fogod a fájlt és belehúzod az iTunes ablakába :D, de a Fájl, Fájl könyvtárhoz adása gombbal is lehet). Baloldalt felül a Fájl menü alatt alapesetben egy kis Zene feliratú gomb van, 2 pici nyíllal. Ha arra rámész, akkor ki tudod választani a könyveket is, itt fognak lenni a könyveid.

Ha rámész megint jobb felül az iPhone-ra, akkor felül Könyvek fül, és ott már tudod szinkronizálni azokat a könyveidet a telefonnal, amiket beraktál az iTunes könyvtárába.

Kicsit zavarosnak tűnhet, de ha egyszer megcsinálod, utána teljesen triviálisnak fog tűnni. Annyit kell megértened, hogy az iTunes addig nem lát semmit, amíg meg nem mutatod neki (be nem tallózod a könyvtárába). Ha valamit nem tud felismerni (ez jellemzően a filmek), akkor azt pedig a fájlmegosztással kell a telefonra varázsolni.

2013. márc. 16. 11:40
 8/10 reptoid ***** válasza:
Egy elírás: a konvertálós résznél nem .avira kell konvertálni, hanem olyanra, amit ismer az iTunes (pl .mp4)
2013. márc. 16. 11:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Fúú köszi. :DD ez sokat segített. A,úgy én is youtuberól szoktam zenét letölteni csak azért kérdeztem mert egyik hangosabb vagy halkabb mint a másik. Amúgy nekem az itunesba nincs olyan , hogy könyvek fül csak hogy tv.
2013. márc. 16. 11:49
 10/10 reptoid ***** válasza:

Hol nincs? Simán az iTunes-on belül?

Lehet csak akkor jelenik meg, ha előtte bedobsz egy pdf-et, epub-ot. iTunes és azon belül az iPhone részen nincs Könyvek? iBooks fel van telepítve a telefonra?

2013. márc. 16. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!