Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csináltam egy terhességi...

Dinnye12 kérdése:

Csináltam egy terhességi tesztet és kiderült hogy babát várok a barátomnak nem merem elmondani, jövőre fogok érettségizni senkihez nem fordulhatok MIT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés

#terhesség #fitalon
2013. márc. 14. 13:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy észre fogják venni de nem tudom van olyan megoldás amihez nem kell szülő bitos lehet valamit tenni!!!
2013. márc. 14. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:

18 évet még nem töltöttedbe akkor kell a szülő.

Azért kéne anyukádnak szólni és ezt megbeszélni ,hogy megoldást találjatok rá. Mert ,hogy most magadba őrlődöl azzal nem lesz megoldva semmi.

2013. márc. 14. 14:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen érdekel az abortusz menete!!
2013. márc. 14. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt már páran megválaszolták azt a kérdést hogy mi az abortusz menete. Olvasd el!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Próbáld feldolgozni ezt az egészet mielőbb, nem sok időd van. Remélhetőleg úgy döntesz amit nem fogsz megbánni.

Ezért kellene ha beavatnád anyukádat. Hidd el nem fog ezért bántani! Sajnálatos, hogy ez megtörtént, de nem fog összedőlni a világ, rendbe tudjátok még hozni a helyzetet! Ne aggódj.

2013. márc. 14. 15:56
 15/15 anonim válasza:
Ha már másodszorra nem jött meg, mint ahogy azt írtad, akkor minél hamarabb orvoshoz kéne fordulnod, mert az idő ketyeg és ha sokáig halaszthatod, akkor már nem lesz választásod a baba sorsáról!
2013. márc. 14. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!