Szerintetek milyen ember? Mire vár?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam (lány, én is az vagyok) akivel nem vagyunk rossz viszonyban és szoktunk beszélgetni. A lényeg az, hogy van egy barátja lassan már 4 hónapja együtt vannak és a csaj mindig elmond mindent hogy milyen jó vele pl. ma is mondta hogy nézzem meg a hasát meg hogy majd hármasban leszünk és én is kipróbálom... megmondtam neki, hogy "én nem fogom nézegetni a barátod és nem akarok ilyenen összeveszni veled", de egyszerűen nem érdekelte mintha dicsekedne vele hogy milyen jó az ágyban és próbáljam már ki én is elég fura egy személyiség...2013. márc. 12. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!