Van valakinek DSD tételei? SZóbelire esetleg Cluster kidolgozások?
úristen azért a DSD nem egy nagy kunszt... ha nem tudsz magadtól beszélni a clusterekről, az elég szomorú. én nem bántani akarlak, de nem szoktak szószerint ugyanazok a témák lenni, csak nagyobb témaköri átfedések vannak az évek során. erre magadtól kell tudnod felkészülni, meg gondolom azért a tanárod is biztosan segít. nem hiszem, hogy a tételmegvásárlás segítene rajtad. itt olyan témákról kell beszélni, amiket ha nem értesz, akkor úgysem fogsz tudni válaszolni a veled szemben ülők által feltett kérdésekre.
tényleg nem bántani akarlak, csak tényeket közlök. és nem a levegőbe beszélek (idén csináltam a DSD-t, meg is lett a felsőfokúm - két napja tudtam meg)
szerintem szamárság, amit az előző személy mondott... vannak pontos témák amiket tudni kell, de az igaz h lehetnek ezekből a témákból kinyúlások...ˇátfedésekˇ
- érdemes megvenni Martonné Lányi Anikó : 888 kérdés és válasz német nyelvből könyvét... (ő volt általánosban 7 évig a tanárom... tudja h miről van szó! /mi is DSDztünk/) vagy [link] itt is találsz tételeket kidolgozva hozzá.... Am, SOK SIKERT! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!