Miért nem hagy békén? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiu barátom aki szerelmes belém.Megmondtam neki hogy viszont ez nem működik.Nem tudom hogy miért nem bírja felfogni!Már 2 hete mondtam meg neki, de azt is mondtam hogy legyünk barátok. de szereintem nem értette meg! Ugyanúgy kísérget hazafele, ma a tesómmal lehagytam őket én mentem elöl ők meg hátul (a tesómmal haverok)
De órán is egyfolytába engem néz ha nevet direkt elfordítom a fejem vagy a szemem elé rakom a hajam, hogy ne lássam!
Szörnyen bosszantó!
Mi a sz@rt csinéljak vele?
Nekem más fiu tetszik, de ő ezt nem tudja mert akkor az egész osztály megtudná(igaz nem ide jár de akkor is)
2013. márc. 11. 19:32
1/2 A kérdező kommentje:
kihagytam:
ha nevet akkor is engem bámul :(
2013. márc. 11. 19:34
2/2 anonim válasza:
Azért nem hagy békén, mert azt akarja, hogy te is beleszeress. Szerintem mondd meg neki, hogy neked más fiú tetszik, de azt ne, hogy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!