Mi ez a videó? Haverom hangokat hall mióta megnézte
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZgWPb..
nem merem megnézni..aztmondja nagyon para.4 napja nézte meg és hangokat hall meg ilyenek:|
ki az a bátor aki végignézi és megmagyarázza?:D
Belenézegettem nem néztem végig
disney meséből van egy jelenet, mickey egér futkározik egy városon keresztül,ezt az 1 jelenetet játssza elég sokáig, alatta pedig idegesítő hangok vannak. monoton az egész. a végén pedig van egy jelenet ami alatt ijesztő sikoly hallatszik, és a háttérben van valami fura alak, nem is tudom minek nevezzem. az angol szöveg is fontos lenne mellé azt viszont nem igazán értem.
hm. nagyon kiváncsi vagyok de igy se vagyok jó lelki állapotba,nem akarok hangokat hallani még:D
de ez mire jó?és jelezz majd egy két nap mulva hogy még normális vagy annak ellenére hogy megnézted!:D
Én hallottam olyat itt az oldalon, hogy a csajszi komoly bedepizett ettől a videótól.Én belenéztem, de nem néztem végig, mert idegesítő volt.
De mondom, kajak volt, aki ettől beteg lett.
1. vagyok
valamelyik nap megnézem végig
tegnap csak belenézegettem. de még normális vagyok :DD
aki alapból labilis lelkiállapotú, az jobb ha nem nézi meg a vidit.:)
azt mondta a haverom..hogy ez egy vágott változat.de hogy az eredeti hosszut ha megnézed öngyilkos akarsz lenni vagy fura dolgokat kezdessz csinálni:||
ugyhogy nem fogom megnézni,el kell felejtenem:D csak nagyon kiváncsi tipus vagyok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!