Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy vipera?...

Mennyibe kerül egy vipera? (önvédelmi fegyver)

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 14:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Max2-3000 ft piacon, de ha alkudozol akkor 1000-1500ért is lhet szerezni. Legalábbis itt a KGST-n Nyíregyházán ekörül van.
2009. szept. 14. 14:40
 2/14 anonim ***** válasza:
12%

[link]

"...Magyarországon vásárolható, de viselése szigorúan tilos, a közbiztonságot különösen veszélyeztető eszköznek minősül és akinél ilyet találnak, az szabálysértés vétsége miatt súlyos pénzbírsággal sújtható. Gyakorlatlan használója nagyon súlyos sérülést okozhat vele.

Pszichológusok szerint birtoklása a félelemérzettel, vagy a biztonságérzet hiányával magyarázható, a vipera tartói, illetve használói nagy arányban a fegyvert hatalmi szimbólumnak tekintő, önértékelési zavarokkal küzdő fiatal férfiak..."

2009. szept. 14. 14:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal nem azt kérdezte a kérdező, hogy ajánlanád-e neki a vipera tartását, nem tudom, miért arra válaszoltál kedves előző.

Nekem az egyik haverom 3000-ért vett régebben.

2009. szept. 14. 15:15
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
xdxd
2010. márc. 8. 20:27
 5/14 anonim ***** válasza:
közterületen nem hordhatsz magadnál viperát,mert az szabálysértés,de otthon szabadon tarthatod,amugy egy normálisabb vipera 10ezer körül kezdődik,nekem volt piacos és elhajlott.
2010. márc. 8. 22:37
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem valszeg jövőhéten de legkésőbb hónap végén hoznak egy 65cm-eset 3500-ért
2010. márc. 19. 22:56
 7/14 anonim válasza:

Ne kínait vegyél mer szétesik.

Akit érdekel acéledzetett 4500 be adom

reno.reno@freemail.hu

2010. ápr. 8. 19:43
 8/14 anonim válasza:
Semmiképp nem érdemes befektetni a kínai piacos ön-és közveszélyes szemetekbe, amiket pár ezer forintért lehet venni. A cseh cég ESP edzett viperáit ajánlom, 10000 forinttól lehet kapni, több méretben.
2010. ápr. 25. 18:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Én boltban vettem 10ezerér. kétféle van,van a fém,az 8 ezer volt,meg van a másik,ilyen tömör műanyag jellegű, nem tudom pontosan milyen anyag,de elég erősnek tünik meg rugalmasabb mint a fém.Fémet két okból nem vettem,mert egyrészt elhajlik,aztán nem lehet összecsukni,másrészt meg nagyobb a húzása, nagyobb sérülést okoz.Emez jobb önvédelemre, és úgy tünik tartósabb. késelők elleni használat a fő cél nálam.
2010. szept. 17. 03:01
 10/14 anonim válasza:

olyan 5-10ezerig terjed.

Gold Army Collec.-ben vett haverom, és nem volt vele semmi gond. piaci az meg sz@r. nem sokat ér...

2011. jan. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!