Hogyan kell weboldalra olyan menüt csinálni, ami nem csak php-re mutat?
Pl. a főoldal mutat az index.php-ra. A második menüpont pl egy kép galéria lenne, de nem azt akarom, hogy pl kepek.php legyen, hanem mondjuk: index.php?galeria=1. Ekkor a középső boxban jelenne meg a kép galéria úgy, hogy GET metódussal lekérjük a galeria számát, ami ha 1 akkor az jelenne meg középen.
Lenne egy feltétel, hogy ha galeria==1, akkor a geléria jön be középen, de ha pl videok==1, akkor a videók.
Szinte a legtöbb weboldalon így van.
Most pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Na most ugye itt is van egy per jel, és utána ezek. Hogy lehet ezt így megcsinálni?
"keresőbarát url"
Szerintem ezt kell beütnöd a Google-be. .htaccess fájlban megadott néhány rule-lal könnyen megvalósítható, amit szeretnél.
Hello.
Nem teljesen értem amit írtál, de megpróbálok segíteni.
Egyébként a galériákat manapság inkább javascripttel oldják meg, vagy ezt leegyszerűsítve jquery-vel.
Addig jutottam, hogy azt szeretnéd, ha nem külön fájlokra ugrana, hanem betöltené egy új ablakba a tartalmat.
(először úgy értettem, hogy van egy div a lap közepén amibe betölti a php a cuccot, de ugye arra a php képtelen... :D)
Azt nem értem, hogy mi alapján kap értéket a kepek és a videok? külön menüpont lesz vagy lesz egy option input amivel lehet állítani?
Légyszi egy részletet a kódból, vagy választ erre, mert így nem tudok segíteni :/
köszönöm a válaszokat. bocsánat, de mostanában nem nagyon jutok a géphez.
Amint tudok majd többet lenni, leírom részletesen, hogy mi a problémám.
Ha még itt lesztek, akkor szívesen fogadom a válaszotokat, és köszi, hogy időt szántok rám, bocs, hogy most nem válaszolok, de sajnos sok egyéb dolog jött közbe.
Sry és köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!