Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell weboldalra olyan...

Hogyan kell weboldalra olyan menüt csinálni, ami nem csak php-re mutat?

Figyelt kérdés

Pl. a főoldal mutat az index.php-ra. A második menüpont pl egy kép galéria lenne, de nem azt akarom, hogy pl kepek.php legyen, hanem mondjuk: index.php?galeria=1. Ekkor a középső boxban jelenne meg a kép galéria úgy, hogy GET metódussal lekérjük a galeria számát, ami ha 1 akkor az jelenne meg középen.

Lenne egy feltétel, hogy ha galeria==1, akkor a geléria jön be középen, de ha pl videok==1, akkor a videók.

Szinte a legtöbb weboldalon így van.

Most pl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Na most ugye itt is van egy per jel, és utána ezek. Hogy lehet ezt így megcsinálni?

2013. márc. 11. 14:26
 1/4 Antimod ***** válasza:

"keresőbarát url"

Szerintem ezt kell beütnöd a Google-be. .htaccess fájlban megadott néhány rule-lal könnyen megvalósítható, amit szeretnél.

2013. márc. 11. 14:34
 2/4 anonim válasza:

Hello.

Nem teljesen értem amit írtál, de megpróbálok segíteni.

Egyébként a galériákat manapság inkább javascripttel oldják meg, vagy ezt leegyszerűsítve jquery-vel.

Addig jutottam, hogy azt szeretnéd, ha nem külön fájlokra ugrana, hanem betöltené egy új ablakba a tartalmat.

(először úgy értettem, hogy van egy div a lap közepén amibe betölti a php a cuccot, de ugye arra a php képtelen... :D)

Azt nem értem, hogy mi alapján kap értéket a kepek és a videok? külön menüpont lesz vagy lesz egy option input amivel lehet állítani?

Légyszi egy részletet a kódból, vagy választ erre, mert így nem tudok segíteni :/

2013. márc. 18. 23:15
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. bocsánat, de mostanában nem nagyon jutok a géphez.

Amint tudok majd többet lenni, leírom részletesen, hogy mi a problémám.

Ha még itt lesztek, akkor szívesen fogadom a válaszotokat, és köszi, hogy időt szántok rám, bocs, hogy most nem válaszolok, de sajnos sok egyéb dolog jött közbe.

Sry és köszi előre is.

2013. márc. 19. 15:53
 4/4 anonim válasza:
Rendben, nekem ráér... :D
2013. márc. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!