Mi a film címe?
Figyelt kérdés
A film dióhéjban a következő : Adott egy házaspár, akik egy kiadónál (könyv)dolgoznak. Egy nap a feleség rájön, hogy a férjének viszonya van, mégpedig a saját (feleség) asszisztensével. Ezek után az asszonyt kirúgják a munkahelyéről és a szerető lép a helyébe. Ezután jönnek a bonyodalma, a felelőtlen lányuk férjhez megy a szülők tudta nélkül, sikertelen álláskeresés, találkozás egy régi szerelemmel. A filmbeli névre emlékszem "HAL" (hel). és a csavar: a szerető bejelenti, hogy terhes és igényt tart a hitvesi házra. A film utólsó mondata a következő :A LEGJOBB BOSSZÚ, EGY BOLDOG ÉLET.2013. márc. 10. 22:17
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, nem jegyeztem meg őket, ezért is írtam ide. Hátha vki a történetből ráismer.
2013. márc. 13. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!