Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy ms-170-es stihlem és...

Nagylaci97 kérdése:

Van egy ms-170-es stihlem és van vele egy kisebb karburátor problémám. Vagyis kettő karbival. Nem tudom miért lehet az hogy az egyiken nem működik az alapjárat a másikon pedig nem ad elég üzemanyagot be. Nem tudom mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 18:39
 1/1 anonim válasza:
Kezdeném azzal amelyik kevés benzint ad.Először a benzin átmegy egy fémháló szűrön,ha ezt a faliszt nem tömze el akkor ezután jön a szelep amit a membrán nyit meg egy emelön ketesztüt amit egy rugocska tart vissza a lezárt alaphelyzetbe.A membrán alól egy düznin megy át és furatokon krersztül jut a légcsatornához ,na és ott van még egy szita aminek a lyukjai kissebbek mint a féháló szürő az elején.Nállam ez a tartotta vissza az üzemanyagor és e miatt teljes gázon fulladozott.Mégegy szer az emlitett 3mm-es szita a légcsatornában a gázszelepen túl fent,az aluba préselt sárgaréz belső végén egy kereszt alaku sárgaréz rudgó alatt.Én csak kiszedtem és kész,csuda tudja minek van egyáltalán ott, valami csepp fogonak gondolnám. Ha minden tiszta és a membrán nem lyukas ,akkor a rugo visszafogja és a membrán kinyitja az üzemagyagot,a köztük lévö emelö lapocska enyhe görbitése ad elállitási lehetöséget.
2013. szept. 20. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!