Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ByeAlex továbbju...

Zétike09 kérdése:

Mit gondoltok ByeAlex továbbjutásáról?

Figyelt kérdés
zene, A Dal, ByeAlex
2013. márc. 9. 15:58
 1/4 anonim válasza:
Én neki se indulnék az Euróvíziónak, ezerszer jobb énekesek is voltak ott!
2013. márc. 9. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Esélytelen. És nem azért, mert szar, (csak akkor élvezhető amikor a vokalista csaj is énekel!) hanem mert ez is csak politika. Ugyanúgy ahogy magyar lány sosem fog világszépségversenyt nyerni, itt sem rúghatunk labdába. Arról nem is beszélve, hogy szavazatokat se kap, mert a többi országgal már sikerült megutáltatni magunkat!
2013. márc. 9. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy a 4 közül ő ment tovább, tuti bunda volt, hogy a Gigit meg a Sanders gyereket kell továbbjuttatni, a Szilviék sokkal jobbak voltak, mégse kaptak egy pontot sem, ezen nagyon kiakadtam. Ez a bunda annyira látszott, hogy simán le is jött az embereknek, ezért szavaztak inkább ByeAlex-re.
2013. márc. 9. 17:00
 4/4 anonim válasza:
Jézusom utálom azt az embert! -_-* Úgy néz ki mint egy csöves! Meg mondjuk én amúgy is Dénesnek szurkoltam <3
2013. márc. 26. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!