A magyar ember az miért ilyen kárörvendő nép?
Drága kérdező.
A magyarok sem kárörvendőbbek más országok népétől. Külföldön is ha valaki nem fizeti a hitelét az földönfutó lesz.
Devizahitelesekről annyit, hogy senki homlokához nem szegeztek fegyvert hogy már pedig vegyen fel lakáshiteleket.
Nekem igaz nincs lakásom, de devizahitelem sem. Az ember annyit vállaljon amennyire képes is.
A devizahitel egész más kategória, ha valaki hitelt vesz fel, akkor nem MÁSOKTÓL várja, hogy kifizetik.
Nemcsak deviazhitelesek nem tudnak fizetni, de aki csak "simán" elsaccolta magát (pl. mert elvesztette a munkáját) azzal a kutya sem törödik, csak azoknak kellene átvállani a hitelét, akik gondolkodni sem tudtak. Aki ugyanis MÁS valutában vesz fel hitelt, mint amiben a fizetést kapja, az elöre tudhatja, hogy csak idö kérdése, mikor lesz belöle probléma.
Tessék ez a magyar nép,egyszerűen szégyellem magamat.
A pár fentebbi válaszoló tökéletes példa erre az elcseszett népre (sajnos magyarnak születtem én is).Ahelyett,hogy egy kicsit helyreigazítanák a kérdezőt a SAJÁT dolgainkról egyből más emberekkel meg más országokkal érvelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!