Tényleg én kéne bocsánatot kérjek, vagy ennyi jár nekem?
Egy ideje duzzogok egy ügy miatt de most kételekedem benne hogy igazam lenne.Segítsetek.Íme a történet:(kérlek olvassátok el mert érdekes sztori csak hosszú)
Eygszer a legjobb barátnőm és két fiú osztálytársunk egy matekversenyre mentük így csapatban.A verseny után kb egy héttel a barátnő m és az eggyik fiú csapattag odajöttek hozzám és azt mondták hogy a matektanár egy versennyel kapcsolatos pályázatot küldött nekeik amihez a csapatról , külömböző témájú képeket kell beküldeni.A témák csapatmunka ,csapat szellem és szerelem /vonzódás a csapaton belül.Eddig stimmelt a történet, a feledat hogy a másik csapattársnak (aki koránt sem néz ki olyan jól mint a másik, pedig az se jóképűés akivele a harmadik kategoria képein pózólnom kellett) elmondjam a feledatot.Amikor a fotózás kezdődött csináltunk egy-egy képet az első két katgóriához majd a harmadikhoz egy-egy ölelkezőset.itt se kaptam hibát de másnap közölték .hogy a matektanár szerint nem elég a szerelem.Itt kezdett gyanús lenni ugyanis olyan képeket akartak amin látszólag csókolózunk.Ez azért lett nekem és "páromnak" gyanus mert a matektanár nem ilyen és az eddigi képeken se csapatmunkát se csapatszellemet nem véltem felefedezni mert csak pár közös csoportképet csináltunk.Aznap matekkör után ami hétig tart a villanyok fényénél az üres iskolában kerestük a megfelelő helyet a fotók készítéséhez.mikor a helyet kiválasztttuk én férrevontam a barátnőmet és a társát ,hogy elmondjam nem hiszek nekik.A fiú azt mondta ,hogy ne neki higgyek de a barátnőmnek hihetek.Ő ITT KISZÁLLHATOTT VOLNA DE INKÁBB A SZEMEMBE NÉZETT ÉS AZT MONDTA ,HOGY BÍZHATOK BENE!!!Ki ne bízna ilyenkor a legjobb barátnőjében?????Én bólintottam és mivel végtéreis a legjobb barátnőm hittem neki.Elkészítettük a ciki képeket és mivl a nyeremnyről valószínű volt hogy tablett így nem ellenkeztünk.De mivel én és a társam eggyütt mentünk haza ő is felvetette hogy nem hisz nkik.Elhatároztuk ,hogy erről megkérdezzük a matektanárt.Másnap oda is mentünk óra után és az osztályon kívűl megkérdeztük.Ő nem tudott ilyenről ezért bement és számonkérte hogy milyen pályázatról van szó.Ekkor a fiú kimondta ,hogy csak vicc volt a tanár nevetett és kiment.Én a barátnőmre néztem aki az osztály másik végébe nevetett ,mindenki minket nézett mostmár ő is rám nézett és leolvadt a vigyor az arcáról.Én a könnyeimet nyeldestem és vártam ,hogy a tanár befordúljon ,hogy kirohanhassak és elsírhassam magam.Ő egy darabig nézett majd még megeresztett egy mosólyt a fíúnak és ekkor kitőrtek belőlem a könnyek ,kirohantam és szerencsére a tanár már elment utánam özönlött az összes lány mert senkivel se voltam haragba ott ltem a folyósó végén és senki se tudta miért sírok csak ölelgettek és csitítgattak és kérdezték ,hogy mi a bajm.Mivel egy szót se tudtam szólni így nagyrésze a barátnőimnek nem tudta meg mi a baj, angol óra jött az osztály egyik felének amiben én voltam és német annak a félnek amiben a barátnőm volt.Felmentem az angólterembe és a barátnőim utánam hozták a könyveimet.Amikor a tanárnő bejött és meglátta hogy sírok három barátnőmmel kiengedett a folyósóra elmondtam ,hoyg mi történt és a másik fiútól megtudtam , hogy a képeket a netre tették fel egy szöveg ilusztrációjaként amiben engem hoztak össze a sráccal.Utána még két órát sírtam ugyanígy átpedig nm voltam az a bőgő masina (de azóta érzékeny vagyok minden nagyobb megbántásra összeroppanok mintha egy régi sebet újra és újra feltépnének).A következő vagyis utólsó szünetben a barátnőm megkért hogy beszéljünk.A tettére nem tudott magyarázatot adni csak azt hogy hibázott, és egyetlen egyszer kért hogy bocsássak meg neki én máris megtettem és újra szent volt a béke.
Ezutánn egy héttel jött az én hibám:
Egy osztálybulinn egyik barátnőm azzal jött hozzám hogy egy fiú az osztályból szeret engem és őt kérte hogy megkérdezze járnék-e vele.A baki csak az volt ,hogy bár a fiú jóképű volt én még sosem voltam szerelmes így nem tudtam eldönteni mit érzek iránta.Ő azt ajánlotta próbájuk meg mijen lenne a járás és ha nem tetszik majd visszautasítom.Belementem mert nem volt vesztenivalo.Ő szót a fiúnak akivel ezután beszéltem majd összegyüjtöttem valamennyi barátnőmet ,hogy bejelentsem.Hívtam a legjobb barátnőmet is akiről az imént szó esett.A hír hallatára elkerekedett a szeme és otthagyitt ,utánamentem és összeveszett velem amiért nem mondtam el neki hogy szeretem azt a fiút.DE HA ÉN SE TUDTAM?!Eddig a magam igazát erősítettem de nemrégiben az jutott eszembe ,hogy igaza lehet.
Tényleg én tartozom bocsánatkéréssel
bocs ha túl hosszú de köszi ha elolvastátok.
Szia. Húúh hát mire elolvastam... Na mind1.
Szerintem egy igazi barátnő nem csinál ilyeneket,főleg nem teszi fel a képet az internetre, nekem az is eszembe jutott hogy mi van ha a fiú akivel ezt csinálták tetszett/tetszik neki és esetleg ezzel/ilyennel próbált nála "bevágódni", vagy lehet hogy a fiú találta ki és a lány belement ebbe az egészbe szintén azért hogy jó fejnek/belevalónak tűnjön a fiú szemében.
A te szituációd: szerintem te nem tartozol bocsánatkéréssel, ugyanis amit ő csinált veled az sokkal "súlyosabb" gondolj bele ő megalázott téged az egész osztályod és tanárod/tanáraid előtt és téged mindenki kiröhögött csak azért mert bíztál az állítólagos legjobb barátnődben, az pedig hogy te nem mondtál el neki egy (ehhez a dologhoz képest) kis dolgot,egyből megsértődött...
Hát az én válaszom se kevés :D
Ha egyetértesz a válaszommal akkor szerintem nyugodtan "dörgöld az orra alá" ezeket a dolgokat, hogy ő milyen dolgot csinált és te milyet(szerintem ez a két dolog nem vehető egy lapra...remélem érted mire gondolok.)
Bízom benne hogy érthető a válaszom és hasznos :)
Kösz!:D
Minden érthető és még hasznos is mellesleg a fiú biztos nem szerette a barátnőmet mert járt már mással de azon gondolkozok, h nem e féltékeny lett rám mert a pasi leráza a barátnőjét értem és lehet , h ő is benne volt a hülyeségben de a lány ötlete volt,....és tul képpen vele jöttem össze.
Örülök neki hogy hasznos és érthető volt a válaszom.
Te hogyan döntöttél bocsánatot kérsz? :)
Nem kértem bocsánot .
Kösz a tanácsokat és már látom a jó oldalát:összebarátkoztam valaki olyannal akivel csak azért nem tartottuk a kapcsolatot mert a régi barátnőmet nem szerette és hát nála jobbat elképzelni sem tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!