Londonban a buszokon van Wc, mert pl Magyarországon nincs?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 10:56
1/7 A kérdező kommentje:
és a nevezetességekben?
2009. szept. 13. 11:00
2/7 anonim válasza:
a nevezetességekben van wc (habár lehet félreértelek: én a múzeumokra ilyesmikre gondoltam most.)
a buszokat tekintve meg Magyarországon a távolsági buszokon van wc, de nem tudom Londonban mi a helyzet.
3/7 anonim válasza:
Londonban is csak a távolsági buszokon van Wc..A sima helyközi járatokon nincs...
4/7 A kérdező kommentje:
igen én is ilyen muzeumokra gondoltam
köszöm az eddigi válaszokat:)
2009. szept. 13. 11:09
5/7 anonim válasza:
nézd már meg pestet...nem kell oda wc, az ember simán odahugyoz a székre előtted és nem szégyenli...az már más,h bűzlik tőle a villamos,de őt nem érdekli.
6/7 anonim válasza:
mi tavaly olyan busszal mentünk kirándulni amibe volt wc..de tilos volt használni mert a söfőr nem akarta kitakarítani vagy mi..cserébe 10 kilóméterenként meg kellett álnunk mert pisilnünk kellett:D
7/7 anonim válasza:
13:06-nak van igaza. Pesten annyi a türhő tapló büdös proli, hogy egy közepes méretű országot is megtöltenének :@ oda hugyoznak-szarnak ahová kedvük tartja, ha meg valaki szóváteszi, akkor megveri. Az állatok különbek ezektől a véglényektől! Ilyenekkel mit lehet csinálni? Ólomtabletta a patikából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!