Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van cikis sztoritok?

Van cikis sztoritok?

Figyelt kérdés
Szívesen meghallgatnám őket :D
2013. márc. 7. 06:34
 1/5 anonim ***** válasza:
ráköszöntem egyszer egy idegen fiúra mert összekevertem valakivel, ő meg szerintem nyomulásnak hitte:)
2013. márc. 7. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Még régen, amikor nagyon kicsi voltam, és bringáztam, akkor nagyon kellett h*gyálnom, és siettem haza, de már késő volt...

az ajtó előtt összeh*gyál*am magam.

2013. márc. 7. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb. fél km-en keresztül gyalogoltam, mire egy pasi utánam szaladt, hogy felcsúszott a ruhám, és kinn van az egész seggem... én meg nagy pironkodva megköszöntem, lehúztam, elindult az ellenkező irányba, majd utánam kiabált, hogy ,,azért nem volt rossz látvány". Mindenki minket bámult, a belvárosban történt. Na ez volt életem legcikibb eseménye :D
2013. márc. 7. 14:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Kösziiiiiiiiiiiiii :D :D :D

Jöhetnek még :)

2013. márc. 8. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát életem legcikisebb sztorija egy éve volt kb...

A pasimnál voltunk, úgy volt, hogy este ott alszok. Valamivel elrontottam a gyomrom és rettentően elkezdett fájni a hasam, éreztem hogyha nem megyek el WC-re rögtön összecsinálom magam. Próbáltam visszatartani, de nem bírtam. Láttam, hogy a pasim kiment az udvarra bíbelődni a kutyákkal, gondoltam gyors leszek, bemegyek a WC-re és elintézem a dolgom, nem fogja megtudni senki, és a gyomrom is megnyugszik. Hát ki jött aminek ki kellett jönnie, azt tudni kell, hogy nehéz, fűszeres kaját ettem előtte. Jobban is éreztem magam egészen odáig még oda nem nyúltam a lehúzóhoz, ami épp elromlott és nem jött víz a tartályból így nem tudtam lehúzni a WC-t. Abba a rohadt WC-be még egy csap se volt, hogy le tudjam valamivel öblíteni vagy valami. Gondoltam kiszaladok a mosdóba öntök egy vödörbe vizet és leöblögetem, hogy lemenjen. De közben visszaért a barátom, és nem talált a szobában. Kérdezte, hogy "hol vagy szívem???" Kiüvöltöttem, hogy "itt vagyok,csak elromlott megint a WC!!" (Többször elromlott náluk a lehúzó, mindig utólag csinálták meg de én nem értettem hozzá). Erre válaszolt: "Nem tudod lehúzni? Majd mindjárt megcsinálom egy pillanat!!!" Kicsit dilemmáztam még bent, hogy most mi lesz, aztán bekopogott, kénytelen voltam beengedni. Belenézett a WC-be és egy orbitális nagy bűzölgő rakást látott maga előtt, nekem égett a pofám ezerrel. Láttam, hogy ő is zavarba jött, de próbálta leplezni mintha mi sem történt volna. Nekem nagyon égő volt, meg is gondoltam magam és nem aludtam ott nála. Ezek után elég kínos volt találkozni vele, később szakítottunk is (persze nem ez miatt) de kicsit azért megkönnyebbültem, mert ez az eset mélyen belevésődött az agyamba...

2013. okt. 6. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!