Kenyeeee kérdése:
Xbox 360 slim elküldése utánvétellel! Többi alúl!?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy felakarok adni utánvétellel 1 xbox 360 slimet és, hogy becsomagoltam meg minden gyári dobozában. és, hogy címezni a postán címezik mikor leírom hova akarom? , vagy nekem kell 1 lapra ráírni és a csomagra ragasztani? és ,hogy kb mennyibe kerül?2013. márc. 7. 01:14
1/1 anonim válasza:
Helló.
Én ma raktam fel utánvételel egy tabot és egy boxot.
A postán adnak egy papírt amit ki töltől, rajta a te címed és akinek el akarod küldeni. És a dobozra is rá kell írnod a címed és a másik személy címét. És meg fogják kérdezni hogy ki fizeti a vevő vagy a veladó. De amúgy a postán segiteni fognak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!