Utálok magasnak lenni. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
182 cm magas lány vagyok 14 évesen...Mikor meg látok egy nálam alacsonyabb lányt annyira irigylem..az osztályban is én vagyok a legmagasabb..a barátnőm 161 cm képzelhetitek hogy nézünk ki egymás mellett..2013. márc. 6. 19:51
1/6 szántóvető válasza:
kb. mint Stan és Pan :)manöken alkat vagy,örülj neki.
2/6 anonim válasza:
Nézd a pozitív oldalát: te pl. könnyedén leveszed a polcról azt, amiért más lánynak nyújtózkodia kell. Illetve bizonyos sportágakban (kosárlabda, röplabda) előnyt jelent a magasság.
3/6 anonim válasza:
Attól még, hogy magas nem biztos, hogy manöken alkat. Van előnyös oldala is a dolognak, sok mindent elérsz segítség nélkül. Annyi, hogy magasabb fiúkat keress!
4/6 anonim válasza:
Persze.Menj el kosarazni!
Én 170 cm vagyok csak fiú mindig azon röhögtünk,hogy én meg egy tankba jól elférnék mert ott kicsi a hely :)
25 F
5/6 anonim válasza:
a 170 centi fiúban azért nem olyan nagyon kicsi
6/6 anonim válasza:
Ne hidd hogy azt hogy ezért egy fiúnak sem fogsz bejönni. Ismerek egy csomó olyan fiút akinek pont a nagyon magas lányok jönnek be. A 2 méter magasoknak általában azok jönnek be, de a törpék között is vannak olyanok akiknek a magas lányok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!