Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Legális önvédelmi fegyver...

Legális önvédelmi fegyver létezik?

Figyelt kérdés
Ma kaptam észbe, hogy néha azért tényleg nem ártana magamnál tartani 1 önvédelmi fegyvert, amivel időt nyerhetek a menekülésre, bizonyos helyeken. A sokkoló jutott az eszembe, azonban ezt a cikket elolvastam ( [link] és úgy döntöttem, inkább megkérdezem itt, mi a leghatásosabb önvédelmi fegyver, amit legálisan lehet használni a polgárságnak is? Kést, bunkósbot, stb, ilyeneket ne mondjatok, én sem vagyok hülye!
2013. márc. 6. 17:33
 1/10 anonim válasza:
kis hazánk vezetése arra alkalmatlanak tart hogy megvédjed magad közterületen(de vicces hogy a támadás elöl nem kell kitérned)..kés 8 cm pengehosszúságnál nagyobb nem lehet nálad közterületen..20ml -es gázsprayt tarthatsz magadnál ami ittas vagy kábitószer hatása alatt álló személyre nem nagyon hat..hát ez van..ennyit tud az ország ..ennyire vagy fontos az adót fizesd be más nem számít..
2013. márc. 6. 17:37
 2/10 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha (amúgy 5 éve Judozom már) önvédelmi sport tan folyamokra járok? Én a Krav Magat néztem ki magamnak, ez egy jó önvédelmi sport (talán), csak az a baj, hogy nem tudom, hol tanítják?
2013. márc. 6. 17:43
 3/10 anonim válasza:
figyelj eszközös (kés,fegyver,bot,)stb vagy létszámfölényben levő támadók esetén lehetsz bármilyen képzett add oda amit akar és pattanj le...ne provokáld ne ijeszd meg ne ellenkezz aki rabol az a társadalom mocska még a bűnözők között is,ki tudja mi vezette el odáig hogy kést nyomjon a torkodnak?a krav maga az izraeli katonai pusztakezes és eszközös védelmi rendszer pazar fogásokat tanulhatsz 1-az 1 ellen talán még esélyed is van 188 maga 90 kg vagyok kiváló fizikai állapotban..én átadnám,,nem szeretném elvágatni a nyakam egy telefonért vagy koszos pár ezer forintért rohadjon meg vigye..
2013. márc. 6. 17:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Az egy, hogy elkér 5-6 ezer Ft-t, de a mai világban tulajdonképpen jobban hajtanak a provokációra, mintsem a pénzre. Szórakozni akarnak. Úgy kb 3.-os lehettem, mikor 2 "cigánygyerek" (már bocs a kifejezésért) a szórakozásért akart megverni, de 20 perc után elmentek, mert beszélgetéssel megoldottam az ügyet. De most egy félrészeg embernek, hogy mondhatnék bármit is, ha fel sem jut az agyáig? (A félrészeg embert úgy írnám le, hogy nem teljesen részeg, tehát harcolni tud még, de minden mondatomat kb nagy ívben leszarja...). Talán a futás egy jó önvédelmi fegyver, de ha bekerítenek hova meneküljek?
2013. márc. 6. 17:58
 5/10 anonim válasza:
ebben az esetben a hangadót a legnagyobb arcút kell brutálisan lezúzni a többi lefagy lepattan brutalitás,agresszió ha megszorítanak vagy ők vagy te..
2013. márc. 6. 18:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Próbálom elhinni neked, addig fejlesztem a kondíciómat, de honnét tudhatom, hogy a "vezetőnek" nincs e véletlen egy "legjobb barátja", aki segít rajta? Az segít talán, ha gyomorszájon rúgom és ellököm és utána futok, vagy elég csak jól megverni és nem kell futni?
2013. márc. 6. 18:08
 7/10 kovpet ***** válasza:

Létezik. Gázpisztoly vagy gázspray Magyarországon. :(

A Krav jó, de nem csodaszer. Azért ajánlom persze.

2013. márc. 10. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:

legális önvédelmi fegyver Mo-n csak a gázspray.

a krvot ajánlom a judos alap miatt.(elfelejtik,hogy alap nélkül sz@rt sem ér).

2013. márc. 11. 15:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen!
2013. márc. 23. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
vannak még ilyen gumigolyós, pisztolyok,puska féleségek azok egyike másika Fegyver hordási/tartási engedély nélkül hordható/tartható. nagyon nemjók,de ha pofán lövöd vele a gonoszt akkor szenved egy adagot,addig elfuthatsz.
2013. márc. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!