Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Napló írás? Mit lehet bele...

Napló írás? Mit lehet bele írni? Hogy kezdjem? Mivel díszíthetem? Mikor kell bele írni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:

amit akarsz,ahogy és amikor akarod

én személy szerint nem sok értelmét látom leríni a titkaimat,itt is egyre több kérdést láttok ami arról szól hogy hova dugják el,vagy mit csináljanak mert beleolvastak és egy csomó titkát megtudták,de csak te tudhatod hogy miket akarsz beleírni

2013. márc. 4. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

1 naponta le kell írnod mit ettél

2 "Kedves NAPLÓM"

3 marcipánnal

4 minden nap hajnali fél négy és háromnegyed négy közt három oldalnyit

így gondoltad? ... istenem ne hagyj el! ... ha naplót akarsz írni nehogy már más mondja meg mit és hogyan!

2013. márc. 4. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
én úgy csnáltam ,hogy amikor úgy éreztem, hogy le kell írjam a dolgokat, akkor csak fogtam egy lapot, ráírtam a dátumot, és elkezdtem a legfontosabb dolgot leírni bele a közepébe.
2013. márc. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!